4

Juulis sündis Läänemaal ainult 12 last

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Läänemaal registreeriti juulikuus kõigest 12 sündi. Maakondade seas oli Läänemaast madalam sündide arv ainult Hiiumaal, kus sündis 6 last.

Siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna andmeil registreeriti juulikuus Eesti perekonnaseisuasutustes kokku 1349 sündi, neist 726 poisslast ja 623 tütarlast. Kaksikuid registreeriti 20 paari, neist 9 paari poisse, 6 paari tüdrukuid ja 5 segapaari.

Tallinnas registreeriti 496 sündi, Harjumaal 175, Hiiumaal 6, Ida-Virumaal 120, Jõgevamaal 29, Järvamaal 32, Läänemaal 12, Lääne-Virumaal 51, Põlvamaal 23, Pärnumaal 82, Raplamaal 40, Saaremaal 26, Tartumaal 175, Valgamaal 23, Viljandimaal 36 ja Võrumaal 23 lapse sünd.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Heidi
Heidi

Kellele neid lapsi vaja? N.Suur ja V.Randpere “muretsevad” rohkem “lillade” kui laste pärast… 🙁 🙁

Juuli
Juuli

Köikse suuremad kadakad oo meitel, köikse kövemad töömehed oo meitel ja vahel möni loll eksib ära kah.

Jaanus
Jaanus

Ligi, raisk, ma ütlen…

Egon
Egon

Pole hullu. Olin eelmisel aastal kuu aega viinaravil. Sellest ka iibe langus. Augustis peaks pilt parem tulema.

wpDiscuz