0

Haapsalus sõideti ülekäigurajal otsa invakärule, milles oli laps

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Politseilogo

Reedel, 15. augustil sõideti Haapsalus ülekäigurajal otsa invakärule, milles oli laps. Politsei palub abi sõiduki ja selle juhi tuvastamisel.

15. augustil kella 15 paiku toimus liiklusõnnetus Haapsalus Ehte 14 paikneva Haapsalu linna algkooli juures asuval ülekäigurajal, kus heledat värvi sõiduauto sõitis otsa invakärule, milles istus laps. Politsei palub abi õnnetuses osalenud sõiduki ja selle juhi tuvastamisel.

Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel helistada telefonil 473 2831 või politsei tasuta lühinumbril 110. Ennekõike palutakse pöörduda Haapsalu politseijaoskonda liiklusõnnetuse põhjustanud juhil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz