0

Karl Mäger kutsuti taas Eesti noortekoondise laagrisse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi 15aastane jalgpallur Karl Mäger, sai sellel aastal juba teist korda kutse Eesti U16 II koondise laagrisse.

Karl Mäger, kes sellel hooajal esindab laenulepingu alusel Eesti noorte meistrivõistlustel Läänemaa Jalgpalliklubi poiste B-klassi võistkonda, sai uue kutse talvel toimunud koondise kogunemise põhjal.

Koondise kanditaatide ring on väga lai, 24 väljavalitut on laagrisse kutsutud koguni 15 Eesti jalgpalliklubist. Läbi selle tiheda sõela on vaja noortekoondise treeneritele hea mulje jätta, et töö meie noormehega edaspidigi toimuks.

Karl Mäger on 2014. aasta Eesti noorte meistrivõistlustel mänginud väga hästi. Ülikiire ja tehniline mängumees on Läänemaa Jalgpalliklubi kasuks kevadringi mängudes löönud 10 väravat ja hoiab sellega kõrget kaheksandat kohta.

Karl on treeninud Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis seitse aastat ja lisaks jalgpallile on ta veel mitmekülgne kergejõustiklane. Ta viskab palli üle 80 meetri, ning selle aasta Läänemaa koolide meistrivõistlustel võitis ta kuldmedali nii odaviskes, kui 1500 m jooksus. Lisaks saavutas ta Eesti noorte meistrivõistlustel 400 m jooksus kaheksanda ja odaviskes üheksanda koha.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz