0

Galerii: Ahto Laadoga avas Laikmaa majamuuseumis oma tööde näituse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Esmaspäeval, 4. augustil avati Lääne-Nigula vallas Kadarpiku külas Ants Laikmaa majamuuseumis Ahto Laadoga maalinäitus.

Haapsalu Kunstiklubi liige Ahto Laadoga on sündinud 1958. aastal Haapsalus. "Kunstiga hakkasin tegelema kooliajal," kirjutab Laadoga. "Õppisin maalimist ja joonistamist Tartu Pallase kunstikoolis kaugõppes, täiendanud ennast ERKI individuaalkursustel maalikunsti ja kunsti ajaloo alal. Olen töötanud kunstnik-dekoraatorina ja kujunduskunstnikuna."

Kunstiklubi veebilehel kirjutab Ahto Laadoga, et kuna tööde ja tegemiste pärast jäi kunstiga tegelemine vahepeal tagaplaanile, on ta viimastel aastatel selle enda jaoks uuesti avastanud. "Naudin maalimist ja joonistamist. Olen tagasi Haapsalus, kus meeldivat toonust annab osalemine kunstiklubis," nentis kunstnik.

4. septembril on Laikmaal üleval uus näitus – avatakse Aide Leit-Lepmetsa maalinäitus.

Fotod: Arvo Tarmula

Laadoga Laikmaal (1) Laadoga Laikmaal (2) Laadoga Laikmaal (3) Laadoga Laikmaal (4) Laadoga Laikmaal (5) Laadoga Laikmaal (6) Laadoga Laikmaal (7)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz