Taaselustati võrkpalliturniir Suvehani

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Laupäeval 19. juulil toimus üle pikkade aastate Haapsalu staadionil taas võrkpalliturniir Suvehani. Võrkpalliturniirist võttis osa neli naiskonda ja seitse meeskonda. Võistluspäevale andis kordamineku ilus ilm, suurepärane staadion ja fantastilised võrkpallurid, kirjutati Lääne maakonna spordiliidu Läänela veebilehel.

Võistlused toimusid turniirisüsteemis. Naisteturniiril tuli igal naiskonnal pidada kolm kohtumist ja täisedu saatis Tallinnast pärit Sparta naiskonda (Anniki Jaama, Monika Sild, Annika Loper, Virve Jõgeva, Helen Kalju, Piret Priimägi), kes saavutas turniiril esikoha.

Ühe kaotusega pidi leppima Ridala SK naiskond, kes saavutas turniirl tubli teise koha.

Meesteturniiril tuli igal meeskonnal pidada kuus kohtumist. Turniir osutus sedavõrd tasavägiseks, et kõike kuut mängu ei õnnestunud võita ühelgi meeskonnal. Päeva lõpuks oli kolmel meeskonnal võrdnearv punkte ja võitja selgitamiseks tuli hakata hoolikalt geime ja geimipunkte lugema, mille tulemusena selgus ka tänavune võitja meeskond Ridala SK (Meelis Nukki, Priit Nukki, Silver Siht, Janno Tamsalu, Marko Õunas, Margus Krips, Georg Paaliste, Siim Siht).

Võrkpalliturniiri korraldas Võrkpalliklubi Hani ja turniiri peakohtunik oli Madis Raudsepp.

Korraldajate soov on järgmisel aastal taas korraldada suvehani turniir ja muuta see üheks suviseks traditsiooniliseks võrkpalliturniiriks.

Fotod: Spordiliit Läänela

audru meeskond
Ridalale järgnes Audru/VK Tõusev.
ridala meeskond
Ridala meeskond.
ridala sk naiskond
Ridala SK naiskond.
sparta naiskond
Sparta naiskond.
vk hani naiskond
Kolmanda koha saavutas korraldajaklubi VK Hani/Autel Büroo naiskond.
vlk_vk hani meeskond

Kolmanda koha saavutas korraldajaklubi Välk/VK Hani meeskond.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments