1

Augustibluusi ööbuss viib soovijad tagasi Tallinna

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Augustibluus

Mullune bluusipidu. Foto: Arvo Tarmula

1. ja 2. augustil toimuv festival Augustibluus käivitab festivali ajaks öise eribussi, mis viib soovijad pärast pealava kontsertprogrammi lõppu Tallinnasse, sest festivali külastajate arv on aasta-aastalt kasvanud ning kõigil väljastpoolt linna saabujaile majutuskohti ei jätku, kirjutas Delfi.

Eribussid väljuvad Haapsalu piiskopilinnuse peavärava esisest parklast mõlemal ööl kell 01.00. ning peatuvad Tallinnas Balti jaamas. Pilet eribussile maksab 12 eurot.

Juuli lõpuni saab pileteid osta Piletilevist, festivali ajal on võimalus pileteid soetada ka piiskopilinnuse väravas asuvast festivali infotelgist. Öist bussiliini Haapsalust Tallinna opereerib MK Autobuss AS.

Festival Augustibluus toimub 21. korda. Festivali peaesinejaks on bluusi sünnimaalt USAst saabuvlegendaarne bluuskitarrist Coco Montoya.

Eelmisel aastal külastas festivali 12 000 inimest ning ka sel aastal ootab festival samasse suurusjärku jäävat publikuarvu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Armastab vaikust ja rahu
Armastab vaikust ja rahu

Mõtetu farss ja kohalike ahistamine!

wpDiscuz