Politsei: Kabrametsas tulistati jahipüssist sõiduautot

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseiKehalised väärkohtlemised

19. juulil kella 17 paiku löödi Lääne-Nigula vallas Taebla alevis Pargi tänaval isiklike suhete pinnal tekkinud tüli käigus 57-aastast meest. Lööja on politseile teada.

20. juuli öösel löödi Haapsalus 33-aastast naist. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 20. juuni kuni 10. juuli varastati Ridala vallas Kiviküla külas suvila õuelt roostevabast metallist paadikäru, mis on umbes 4 meetrit pikk ja 1,6 meetrit lai. Kahju on 400 eurot.

19. juuli öösel kella 2 ja 4 vahel siseneti Haapsalus Lossipargis seisnud sõiduautosse ning varastati raha ja dokumente. Kahju on 1940 eurot.

Ajavahemikul 17.–19. juuli varastati Nõva vallas Rannaküla külas kuurist kaks mootorsaagi ja neli jahipüssi. Relvade andmed ja kahjusumma on täpsustamisel.

Ajavahemikul 19. juuli kell 19 kuni 20. juuli kell 4 varastati Haapsalus Kaluri tänavalt paaditreiler koos sellel olnud valget värvi RIB-tüüpi paadiga Brig. Kahju on selgitamisel.

Omastamine

Ajavahemikul 12.–15. juuli omastati Noarootsi vallas Pürksi külas remonttööde tegemise käigus lihvimisaparaat. Kahju on 1140 eurot.

Tulirelva ebaseaduslik käitlemine

19. juulil lasti Ridala vallas Kabrametsa külas sõiduteel liikunud sõiduauto pihta jahipüssist üks lask, tabades auto tagumist vasakpoolset ust, ilukilpi ja tagumist vasakpoolset poritiiba. Autos viibinud kolmest mehest keegi viga ei saanud. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 55-aastase mehe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments