0

Soosalu mõrv: teadmatuses pere läheb Malaisiasse kohale

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Regina Soosalu.

regina3"Me läheme jah, meil ei ole valikut, see oli ka Malaisia aukonsuli soovitus meile" ütles Postimehele Malaisias hukkunud Eesti modelli Regina Soosalu lähedane.

Malaisia ajakirjandusele ütles teine Regina lähedane, et Soosalu tuhastatakse, sest tema surnukeha transportimine läheks liiga palju maksma. Üks lennufirma küsib vaid lennutranspordi eest näiteks 29 000 eurot.

Soosalu matused peaksid toimuma selle nädala lõpus või järgmisel nädalal. Lähedased ei tea veel, millal nad lahkuvad.

Vabakutseline, Haapsalust pärit modell Regina Soosalu hukkus 1. juulil Malaisia kuurortsaarel. Teade surmast jõudis perekonnani alles nädal aega hiljem. Kohalik politsei uurib Soosalu surma kui mõrvajuhtumit. Viimastel andmetel on vahi all viis inimest.