0

Metalliäri kontroll läheb karmimaks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus soovib teha seadusemuudatust, mis lubaks ametnikel sooritada metalli kokkuostukohtades erariides kontrollmüüke.

Keskkonnainspektsiooni Läänemaa büroo juhataja Tõnis Ulmi sõnul kasutaks ta kindlasti seda võimalust. Regulaarseid kontrolle on Ulmi sõnul tehtud ka varem, seda küll ametivormis. „Läänemaal pole varastatud metalli ostmisega ükski kokkuostja vahele jäänud,“ ütles Ulm.

Politsei Haapsalu kriminaaltalituse juht Andrei Taratuhin kinnitas, et ka politsei ei ole tabanud kokkuostjaid kuriteolt. „Läänemaal on eeskirjadest kinni peetud,“ ütles Taratuhin.

Kokkuostjatel on keelatud eraisikutelt vastu võtta elektrikaableid, liiklusmärke, kaevuluuke ja raudteerööpaid. Taratuhini sõnul ei ole Läänemaal viimase 2–3 kuu jooksul registreeritud ühtegi suuremat metallivargust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz