0

Saaremaal avati loomahotell

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saarte HäälKaarma vallas Praakli külas tegutseb nüüdsest Saaremaa esimene loomahotell Kuldne Viisik. Hotellile andsid nime seda pidava pere oma viis looma – kolm koera ja kaks kassi, kirjutab Saarte Hääl.

“Lihtsalt kujunes nii, et sõbrad-tuttavad tõid oma lemmikuid hoida, ja siis otsustasime, et teeme ära selle loomahoiu,” lausus ettevõtmise eestvedaja Marge Kaju, kellel on selline idee meeles mõlkunud juba ammu. Marge Kaju ise on aktiivne koertevõistlustel käija ja on oma hoolealustega koju toonud mitmeid auhindu.

Loomahotelli on oodatud eelkõige kassid ja koerad, aga ka väiksemat sorti lemmikud, näiteks papagoid, pisinärilised jt. “Hobuseid me kahjuks ei võta, oleks oma talumaja, siis veel,” märkis Kaju.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz