1

Politsei: Vormsis löödi meest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politsei8. juunil kella 4 paiku löödi Vormsi saarel isiklike suhete pinnal tekkinud tüli käigus 59-aastast meest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uno
uno
Ei tea kelle poole põõrduda tundu et haapsalus puudu linnas täielikul valitsus ja need ke määravad linnas korra. asi on selles et mõnigad meie linna indiviidumid on akanus linna sisekvartalites Täpsemal Haava 10ja teise siinsete majade hoovi teedele ehitama omavolilisi sulge. Mis hakkavas segama nii inimeste ja autode liiklus kui kaa tänava hooltus tenika ja riirabi ja tuletõrie tegevust. Aeg oleks linnavõimul sekuda asja ja mõnikaile movavolilistele tänava sukude loojaile näitata et siiski linnas on või mis otsustab mis ja kus ehitada ja kus mida piirata. Selleks on vist ikka linnavalitsu valitud et linnas hoida ja luua korda!! Paegu tundu… Loe rohkem »
wpDiscuz