0

Põgari-Sassi külas põles elumaja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

päästeametTäna öösel kella 2 paiku anti päästjatele teada, et Ridala vallas Põgari-Sassi külas põleb leegiga elumaja. Päästjate saabudes selgus, et põles 8×10 meetri suuruse elumaja teine korrus. Päästjad kustutasid põlengu. Tulekahju tagajärjel hävis maja teine korrus, esimene korrus sai tahma- ja veekahjustusi. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud, tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

4. juuni hommikul kell 9.24 käisid päästjad tegemas järelkustutustöid Lihula vallas Pagasi külas, kus tulepesa oli jäänud laekonstruktsioonide vahele, päästjad avasid kolme ruutmeetri ulatuses lage ning kustutasid põlengu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz