Rootsituru ring muutus tavaliseks ristmikuks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Tänasest on Rootsituru ringil muutunud liikluskorraldus.

"Karja tänava ringteelt kaob ringliiklus. Karja tänav jääb Ehte tänava suhtes peateeks. Ehte tänavalt tulevad sõidukid peavad andma teed Lossiplatsilt ja Karja tänavalt tulevatele sõidukitele," teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Muutuse põhjuseks on Talumehe kõrtsi suveterrass.

Fotod: Arvo Tarmula.

IMG_7942

IMG_7951

IMG_7952

IMG_7956

IMG_7958

IMG_7959

IMG_7976

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juku
9 aastat tagasi

MIS TE SIIS TEETE,KUI TOIMUB MINGI ÜRITUS LOSSIPLATSIL JA SEE ON SULETUD. Keelumärki Te näete alles enne platsi ja kuhu siis, enam ei ole tagasi keeramis võimalust.

bla
9 aastat tagasi
Reply to  Juku

mis seal ikka teha tõmbad mööda ringi tagasi nagu vanasti. Need lillepoti külge kruvitud märgikesed küll millekski ei kohusta – kui ei ole madala asetuse tõttu juhile nähtavad, ei saa ka nõuda nende järgimist.

liikluspede
9 aastat tagasi

Märkide tulevärk!

Sattusin
9 aastat tagasi

peale kui see nurgapealne keelumärk autojuhi segadusse ajas. Tagurdas piki Ehte tänavat pikalt tagasi ja sõitis hoopis teist teed pidi.

mnjah
9 aastat tagasi

aga võib olla oleks veelgi parem,kui kohalikud suveks üldse linnast välja kolivad? Nendel siinsetest kohvikutest niikuinii ükskõik,need kohvikupidajad ju töötajatele nii palju ei maksa,et nad ka oma peredega kohvikurõõme saaks nautida.

olemas
9 aastat tagasi
Reply to  mnjah

olen kohalik ja käin meeleldi kohvikutes. Ära üldista.. Kõik ei ole nii väetid ja vingu täis ,et kohvi või piruka jaoks raha ei jätku.

Just!
9 aastat tagasi
Reply to  olemas

Arvan sama minagi. Suvi on ikka suverõõmude jaoks ja olgu südamed avatud ning valla, meeled samuti.

irw
9 aastat tagasi
Reply to  olemas

No arusaadav, need kohvikud ongi meie linna rikkurite omad ja jõukate jaoks loodud ega meil siin linnas väetitega olegi kunagi arvestatud. Ja need ,kelle mees Soomest raha ei too ega neil väeteil eriti kohviku asja ei olegi. Aga vahet ka pole, Latern tegi niikuinii kõigile 1:0 ära, ajagu teised või terrass lv-ni välja :))))

juss
9 aastat tagasi

Üldiselt võiks vanalinn transpordile olla suvel üldse suletud, avatud hommikul ntx 8-10.

Mutionu
9 aastat tagasi

Ilus. Nii ilus on. Hermannus võiks ka tänavaterassi teha. Siis oleks elu nagu tallinnas juba.

?
9 aastat tagasi

Kust see rahvas sinna istuma võetakse või toimub see kõik paari ürituse pärast,mis suvel linnas toimumas on ja rahvast kohale peaks meelitama? Ma eriti ei usu,et alamakstud läänlased nii meeletud kohvikute külastajad on?

Kilu
9 aastat tagasi

Testiti ka turismibussiga ja toimis!

Säga
9 aastat tagasi

Sai täna sael juba sõidetud. Terrass on nii pikk nagu kõik teised kokku. Ringil pöörates on nurk nii järsk, et turismibussidel on probleem välja keerata ja pitsa kohapeal on nii kitsas, et kaks suuremat autot üksteisest mööda ei pääse.
Tahaks näha mõnel suurüritusel seda klounaadi seal.

Hurra
9 aastat tagasi

Haapsalu – jaburduste pealinn.

K.
9 aastat tagasi
Reply to  Hurra

Selgitad?

Linlane.
9 aastat tagasi
Reply to  Hurra

Tehakse jah imelikke ,,käike,, sellega veel ei piirdu, ees on Jaama ristmiku ümberehitamine! Tänavate-kõnniteede korrashoiust ja Tamme- Tlna. mnt. ristmikust polegi mõtet unistada!