Haapsalus Rootsituru ringtee muutub ristmikuks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Uued-tänavad-ja-Rootsiturg-051

Talumehe kõrts sai loa tänavaterrassi ehitamiseks, mistõttu muudetakse Rootsituru ringtee ristmikuks. Praegu paremale pööranud auto peab suvel Karja tänavale pääsemiseks päripäeva ümber purskkaevu sõitma. Foto: Urmas Lauri

2. juunist muutub Haapsalu vanalinnas liikluskorraldus. Talumehe kõrtsi esine lõik suletaks suveks liikluseks ning ringtee Rootsituru kohviku poolne tänavaosa muutuks kahesuunaliseks. Seega on suvel ringtee asemel ristmik.

"Karja tänava ringteelt kaob ringliiklus. Karja tänav jääb Ehte tänava suhtes peateeks. Ehte tänavast tulevad sõidukid peavad andma teed Lossiplatsilt ja Karjas tänavalt tulevatele sõidukitele," teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Ehte tänavalt Karja tänavale minevad autod ei pööra ringteele jõudes mitte paremale nagu seda praegu tehakse, vaid sõidavad otse edasi Lossiplatsi suunas, et siis päripäeva ümber purskkaevu Karja tänavale pöörata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taxist Simulask
9 aastat tagasi

Kryt nüüd pean sommidele lainesse järele minnes kuskilt mujalt ära keerama. Las teevad kapteni ja saue ette ka selle lava.

rein
9 aastat tagasi

Aga tibid tuleb tuurile kaasa võtta!!!

neiu
9 aastat tagasi

Aga kuidas siis Tibu-tuuri teha saab?

margus
9 aastat tagasi

kas ringtee ei olegi ristmik

Andres Soni
9 aastat tagasi

Tore, ootame rõõmuga, vaatame mis juhtub :)_
Olen ise mitmel korral näinud, kuidas Lossiplatsi poolt tuleb auto ja põrutab otse, ümber purskaakevu ringi tegemata, Karja tänava poole. Ilmselt need, kes esimest korda Haapsalus, linnakülalised&võõramaalased, ümbruse nautimisega nii segaduses, aega siis veel märke vaadata.