Sutlepa inimesed on kaevanduse vastu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sutlepa kandi elanikud ütlesid reede õhtul üksmeelse „ei” OÜ Kiirkanduri kavale rajada Sutlepa külla paekarjäär.

Kiirkanduri mäetööde juhi Angela Nottoni sõnul pöördus uuringute alustamise ettepanekuga firma poole maaomanik, jaapanlasest ärimees. Praegu on maardla arvel reservvaruna.

Sutlepa vabaajakeskus oli reedel puupüsti rahvast täis. „Kui siia tahetakse inimesi, ei saa siin kaevandada,” öeldi saalist.

„Kui te ei taha, siis ei taha, ja jutul lõpp,” ütlesid Kiirkanduri esindajad, kui kohalikud oma meelsust olid väljendanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juss
9 aastat tagasi

Me ka Otu ja Väinuga arutasime seda asja terve päeva poe taga ja õigus-ei ole siia Läänemaale vaja mingeid kaevandusi ega panku.Antku vald parem rohkem toetusi,kaks korda kuus ja otse kätte.

mjah
9 aastat tagasi

jutt selge ja lühike:) ma ei kujutaks ettegi nii külade keskele paugutama ronida…hulluks läinud oma kaevandustega,niigi noored jooksevad maalt minema,tahavad,et see kant sureks puhta välja?!