Skandaalse lühtri autor tuleb Haapsallu esinema

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Valgusinstallatsioon "Lennula". Foto: Arvo Tarmula.

Neljapäeval esinevad Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumis valgusinstallatsiooni "Lennula" autor Edith Karslon ja tema galerist Olga Temnikova.

Haapsalu ühisgümnaasiumi juhi Leidi Schmidti teatel on kell 11.20 oodatud kooli aulasse kõik huvilised, kes tahaks "Lennula" kohta rohkem kuulda ja küsimusi esitada.

"Lennula" on valgusintallatsioon ühisgümnaasiumi, endise Widemanni gümnaasiumi hoone fuajees. Kunstitöö hind 37 000 eurot tekitas avalikkuses hulgaliselt proteste.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
valter
9 aastat tagasi

Seal kus Kasela ja Temnikova vahendamas, seal suure raha eest moodsat kunsti ehk teisisõnu õhku pakutakse. Töö väike, seletuskiri pikk.

meeldetuletus
9 aastat tagasi

kadunud Tõnis Padu tõi ka välja viletsa tehnilise teostuse- ehk odavaimate lambipirnide ja konksude kasutamise- teda enam ei ole, kas keegi küsiks selliseid küsimusi?

Siiski
9 aastat tagasi

tundub,et selles töös on tõesti midagi!

abc
9 aastat tagasi

Paluks nüüd teha veidi “uurivat ajakirjandust” ja preilidelt-prouadelt välja pinnida täpsem projekti eelarve. A-la 20 eur pirnid, 50 eur kaablid, 25 eur kinnitused, 200 eur tinaplönnid, 200 eur paigaldus, “loovtöö” aeg jne. Ning ärge lastke endale mingit häma kuntsi hindamatust väärtusest ja sellest et kunst peabki kallis olema – kunstiga on sama lugu mis muude kaupadega turumajanduses – turg määrab hinna. Vihjeks, et Sotheby’s oksjonitel ja ebays ega kuskil mujal E. Karsloni töid müügis ei leia mitmekümne tuhhiste hindadega..

def
9 aastat tagasi
Reply to  abc

Kaks märksõna võiks kokkusaamisel olla küll: eelarve ja lõpptulemus. Viimane on pehmelt öeldes KOLE.