Urmas Sukles: Ei ole loogiline, et omavalitsus maksaks pangale juurde

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Urmas Sukles loosis auhinnasaajad 74 kampaania käigus Haapsalu linna elanikuks registreerunu seast, eraldi loosis osales kümme sel perioodil sündinud last. Foto: Arvo Tarmula

Urmas Sukles (paremal). Foto: Arvo Tarmula

9. juunist muutub Swedbanki Haapsalu kontor sularahavabaks. Sisse- ja väljamakseid saab edaspidi siin teha üksnes pangaautomaatides. Kaob ka valuutavahetus. Lääne Elu uuris kohalikelt poliitikutelt, mida arvavad nemad sularahavaba kontori loomisest.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles:

Suhtun sellesse neutraalselt. Eks see ole panga otsus.

Kohalik omavalitsus ei saa siin väga palju teha. Telleritele omavalitsuse poolt juurde maksta ei ole küll loogiline.

Ei usu, et see on märk Läänemaa ääremaastumisest. Muutume ju kõik uute teenuste kasutamisel targemaks. Ma ei mäletagi, millal ma viimati pangakontoris sularaha pärast käisin. Arvan, et ka vanemad inimesed kasutavad üha enam pangaautomaate.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Taxist Simulaski
9 aastat tagasi

Mul vahet pole. Kõik maksavad sulas ja seda va puru neil ikka on.

Hr.Sukles
9 aastat tagasi

Kui te pole märganud,siis Haapsalu on juba väga palju aastaid ääremaa staatuses.Kõikidel inimestel pole arvuteid ja igas normaalses pangas istuvad tellerid,kes teenindavad inimesi,sest osad inimesed tahavad veel telleritega isiklikult suhelda,mitte ainult tuimade masinatega.Neutraalne suhtumine teis näitab tegelikult,kudas te suhtute oma linna ja maakonaa inimestesse.Ma paneksin ka Haapsalu linnavalitsuse kinni,sest pole ka seal enam 10a,käinud ega kasuta teie teenuseid.Loomulikult ei maksa linn telleritele aga kõike annab ju arutada ka pangaga läbi?Kuidas küll Eesti riigis lihtsalt söidet.inimestest üle-uskumatu.Rootsis sellist asja ei saaks teha,et lihtsalt kaot.ära maapoed,apteegid.arstiabi…Sest puudub igasugune hoolivus,mötlemine,vaade tulevikku Eestis.Sama kehtib ka Haapsalus.Linn on ju inimestest tühi ja sinna ei tule… Loe rohkem »

Gen.
9 aastat tagasi

Hr. Suklesel on õigus. Ja yldse on pangad ületanud taluvuse piirid -kasum läheb maksuvabalt Rootsi ning isegi sissemaksetelt tuleb teenustasu maksta. On viimane aeg Eesti kommertspank teha….

Genile
9 aastat tagasi
Reply to  Gen.

Eesti kommertspanga nimi on LHV.