Viigi kool käis Kaunases erivajadustega laste sõprusfoorumil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Viigi kooli õpilased Leedus. Foto: erakogu.

Haapsalu Viigi kool osales 15.-17. maini Leedus Kaunases peetud kolme Balti riigi erivajadustega laste koolide ühisel sõprusfoorumil.

Sõprusfoorum on toimunud vahelduva eduga rohkem kui 50 aastat. Osalevad kolm erivajadustega laste kooli – Leedust Kaunasest, Lätist Raiskumist ja Eestist Haapsalu Viigi kool.

Seekord võisteldi kuuel erineval spordialal  sopsuvise, korvpalli teatevõistlus, lauatennis, võrkpall, kabe, noolevise. Haapsalu Viigi kool võitis sopsuviske, lauatennise, kabe ja võrkpalli. Foorumi üldvõit läks samuti Viigi koolile.

Lisaks spordivõistlusele esinesid koolid ka isetegevusega. Foorumil on alati kavas olnud ekskursioon. Seekord külastati Kaunase loomaaeda.

Osalesid: Sergei Pavlov, Jevgeni Medkov, Margo Talv, Kaspar Klipperg, Kaimar Soon, Eva-Marja Randoja, Angelii Puuri, Sandra Tann, Lisete Lääne, Tairi Kustavson.

Neid saatsid õpetajad Tiiu Laidre, Mehis Ehanurm ja Raili Lao.

Raili Lao

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments