Lääne Elu paberleht teisipäeval, 13. mail

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

LE 20140513* Soomes juhtunud ehitusõnnetuses hukkus Haapsalust pärit Tarmo Taal.

* Sutlepa meres on kalad ummuksisse jäänud.

* Kuidas Haapsalu kolledž oma fookust muudab ning mida põnevat seal õppida saab.

Detektorist avastas Rõudes muinasaegse kalmekoha. Loe, mida põnevat maapõuest leiti.

* Haapsalu endise aselinnapea Heino Tamme arvamuslugu sellest, miks on Haapsalus hädasti vaja munitsipaalkortereid, mida üürida noortele vähekindlustatud peredele või Läänemaale tööle tulijatele.

* Loe intervjuud IRLi ridades Euroopa Parlamenti kandideeriva Anvar Samostiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Miks mitte
9 aastat tagasi

Tamm linnapeaks täitsa olemas.

sm tamme
9 aastat tagasi

juhtimisel saabub meie linna õnn ja paradiis, tema õpetused ja tarkus on lõpmatu ning taevalik, need visioonid ja nägemused viivad meid helgesse tulevikku, tule jumal appi ja tammel meie üle valitseda

uhti
9 aastat tagasi

Tallinna linna eelarve on 7 miljardit krooni, seal elab üle 400 000 inimese ja seal pole IRLi ega Reformi ilkumas. Tallinnas on 10 aastat Keskerakonna ainuvõim ja asjad liiguvad.

just
9 aastat tagasi
Reply to  uhti

Täitsa nõus, ei vaidle vastu,et Tallinnas asjad liiguvad. Haapsalus jääb keski pool aga kuidagi nõrgaks ning ega Karilaid üksi ka ei suuda.Keskerakonnale on meeskonda vaja.Näiteks linnavalitsuses esindab keskerakonda vaid Vikman, oravaid hüppab aga ringi ülearugi.

justile
9 aastat tagasi
Reply to  just

Sukles ruulib oma oravakestega!

või nii
9 aastat tagasi
Reply to  justile

no need on ka viimased ruulimised,juba praegu saavad paljud elanikud aru,et tema valimine uuesti linnapeaks oli viga. Inimene,kellel ei ole midagi kaotada,sellel puudub ka motivatsioon liikumiseks. Pealegi matsid jäävad matsideks!

Mida
9 aastat tagasi

Mida te jälle ilgute? Tehke silmad lahti ja mõelge ka oma peaga. Tallinn on juba ammu aru saanud munitsipaalkorterite vajalikkusest ja tegutseb selles suunas.