Kaia Kanepi: tegelen praegu rohkem taastusraviga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tennisist Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski

Eesti esitennisist Kaia Kanepi on otsustanud järgmisel nädalal Rooma algavast WTA tenniseturniirist loobuda.

„Pärast kaotust Madriidi turniiri avaringis otsustasin valutava kanna tõttu Rooma turniirist loobuda,“ kirjutas Kanepi oma Facebooki-lehel.

„Kannavalu hakkasin uuesti tundma Miamis, pärast esimese ringi mängu. Kui tavaliselt läheb kerge kannavalu üle järgmiseks päevaks, siis sel korral jäi kand paariks nädalaks valutama. Liivakattele mineku ettevalmistus oli seetõttu ka lühem ning sain harjutada vaid korra päevas. Viimastel turniiridel sain mängu esimese seti mängida ilma valuta ja teises setis on hakanud kand märku andma,“ kirjutas Kaia Kanepi.

Pärast eelmise nädala Madridi turniiri konsulteeris ta kolme erineva spordiarstiga, kes turniiridel sportlasi abistavad ja pärast ultraheli olid nad positiivsed. „Nende hinnangul, tegemist on sportlaste puhul tavalise probleemiga ning et õige ravi ja harjutustega peaks saama valust lahti. Kui valu järgi ei anna, siis ei saa tuleb teha kanda süstid,“ selgitas Kanepi. „Hetkel annan kannale natuke puhkust, tegelen rohkem taastusraviga. Teen erinevaid arstide poolt soovitatud taastavad harjutusi jne.“

Kaia Kanepi plaanib osaleda nii 25. mail algavatel Prantsusmaa lahtistel kui ka järgmisel kuul Wimbledoni turniiril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments