Eesti jäi Eurovisioni finaali ukse taha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti laulja Tanja Mihhailova koos oma lavapartneri, Lihulast pärit tantsija Argo Liigiga. Foto MATI HIIS ÕHTULEHT

Eesti laulja Tanja Mihhailova koos oma lavapartneri, Lihulast pärit tantsija Argo Liigiga Eurovisioni finaali ei pääsenud. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Täna õhtul toimus Kopenhaageni kontserdihallis B&W Hallerne 59. Eurovisioni lauluvõistluse esimene poolfinaal, kus astus kolmandana üles Eesti esindaja Tanja Mihhailova.

Finaali pääsesid tänasest poolfinaalist Montenegro, Ungari, Venemaa, Armeenia, Aserbaidžan, San Marino, Ukraina, Rootsi, Holland ja Island.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja
9 aastat tagasi

Vaadanud ära ka II PF sai veel selgemaks, et kui Eesti oleks mõne ime tõttu edasi pääsenud, oleks ta finaalis viimase kolme hulgas, ei enamat. Millest siin üldse rääkida, kui Iisrael(hääletuste ja ennustuste tabelites igal pool esikümne lugu) ja Iirimaa võimsa tausta- ja valgusshowga väga eurovisioonilik lugu edasi ei saanud.

LAS+V.
9 aastat tagasi

Eestil ei olnud lugu vaid võimlemiskava.

Lugeja
9 aastat tagasi

Eesti lugu oli sellest poolfinaalist kõige etem lugu.

lugeja
9 aastat tagasi

Sorry Tanja, Eurovision on siiski laulu-, mitte tantsu- või võimlemisvõistlus. Minu teada peetakse isegi eraldi tantsu-Eurovisioni. Otseeetris ehmatavalt nõrgaks jäänud vokaal, kus domineerisid taustalauljad, jube kaameratöö, mis suurema aja näitas ülevaadet saali tagumisest seinast, vanglamüüre meenutav taust, korralike kostüümide asemel sisuliselt aluspesu…

jama
9 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Nii see oli, pole midagi lisada. Hektarisuuruse lava sügavuses mingid haledad trikid…