Lihula poiss esineb Eurovisionil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

eurovision

Eesti laulja Tanja Mihhailova koos oma lavapartneri, Lihulast pärit tantsija Argo Liigiga astuvad teisipäeva õhtul üles Kopenhaagenis Eurovisioni esimeses poolfinaalis.

Eesti laulu „Amazing” lavaline liikumine on ülesehitatud tantsule. Liik küll ei laula, kuid miljonite televaatajate südamete võitmisel on tal ülioluline osa.

Liik rääkis eile Lääne Elule, et Eurovisionile kutsus teda Mihhailova. Nad kohtusid 2006. aastal muusikali „Fame” lavaletoomisel.

Liik ei muretse liialt lavapinge pärast. „Mul endal on närvid pingul pigem vahetult enne lavale minekut, kuid esinemise alguses saabub rahu ning tunnen end hästi,“ ütles Liik

Liik lootis, et Eesti pääseb lõppvõistlusele.

„Laval tehtud proovid on läinud väga hästi. Kujundus, valgustus ja kõik muu on suurepäraselt toimima hakkanud,“ oli Liik optimistlik.

Suurel laval on proove tehtud juba kolm korda, kuid tantsunumbrid harjutatakse läbi igapäevaselt. Võistluse eel toimunud intensiivsema treeningperioodi ajal tehti trenni aga 3-4 korda nädalas ning korraga 1,5-2 tundi.

„Kopenhaagen on väga ilus linn, millel on õdus õhkkond. Seda võib pidada Euroopa roheliseks pealinnaks. Igal pool hakkab silma palju jalgrattureid,“ kirjeldas Liik oma muljeid Eurovisiooni toimumispaigast.

Liik alustas tantsimisega 6aastaselt ning on sellega tegelenud nüüd juba 26 aastat. Igapäevatööna on ta Dance Factory artist-koregraaf, kuid on lisaks tegutsenud ka vabakutselise koregraafina erinevates projektides.

Eurovisioni lõppvõistlus on 10. mail.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lusti
9 aastat tagasi

Ei sellel pildil ei ole mitte Lihula poiss kellest uudis….

kas
9 aastat tagasi

sellel pildil on Argo Liik?