Lääne-Nigulas kinnitati 2014. aasta haridusstipendiumid

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Lääne-Nigula vald

Valla haridusstipendiumi konkursile esitati 15 taotlust ning stipendiumifondi suurus oli sel aastal 1500 eurot.

Kuigi haridusstipendiumi statuut andis võimaluse taotlust esitada ka gümnaasiumi lõpuklassi või kutseõppe lõpetajal, olid sel korral taotlejateks, kas rakenduslikku või akadeemilist kõrgharidust omandavad üliõpilased.

Komisjon arvestas otsuse tegemisel piirkonnapõhisust, lõputöö teema olulisust ja sidusust vallaga ning stipendiumikandidaadi majanduslikku võimekust õpingute jätkamiseks või lõpetamiseks.

Kuna võrdseid kandidaate oli mitu, siis otsustati mitte määrata ühte stipendiumi, vaid stipendiumifond jagada võrdses osas mitme taotleja vahel

Haridusstipendiumi komisjon tegi vallavalitsusele ettepaneku määrata 2014. aasta Lääne- Nigula valla haridusstipendium alljärgnevatele üliõpilastele:

Kaisa Kruusmaa, Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna magistrant, Aleksander Požidajev, Tallinna Tehnikaülikooli äriinfotehnoloogia üliõpilane, Jaanika Porn, Sisekaitseakadeemia magistrant, Anni Paaliste, Tartu ülikooli eripedagoogika magistrant ja Madis Ehanurm, Tallinna Tehnikaülikoolielektroonika ja bioonika eriala magistrant.

Varje Paaliste
kultuuri-, hariduse ja sotsiaalhoolekande osakonna juhataja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments