Haapsalu avas testimiseks uue kodulehe

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnavalitsus hakkab kasutama uut kodulehekülge, mis testimiseks ka üles laetud aadressil www.haapsalu.ee.

Lehekülg on riigi poolt tellitud KOVTP ehk Kohalike omavalitsuste teenusportaali keskkonnas. Sama lehepõhja kasutavad ka paljud teised omavalitsused.

Linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbuse sõnul on uus koduleht kodanikule loogilisem kasutada kuna lehe struktuuris on valdkonnad selgelt välja toodud ja soovitud info peaks olema nii lihtsamalt leitav.

On ka linna külalistele mõeldud inglis- ja venekeelsed leheküljed. Kodulehel saab kasutada “Anna teada” rakendust, mille kaudu saab linnaruumis olevatele probleemkohtadele tähelepanu juhtida.

Üleminekuperioodiks kuni uue kodulehe info pole veel täiuslik, jääb tööle ka linna vana kodulehekülg, kuid sealset infot ei uuendata.

Üleminekuperioodi lõppedes jäävad linna vanalt kodulehelt Parbuse sõnul kättesaadavaks vaid osa dokumente ja õigusakte, mida uude veebi ümber ei tõsteta ja mida igapäevaselt vaja ei lähe.

“Vabandame juba ette kui kodulehtede ümbertõstmine peaks üleminekuperioodil probleeme või segadusi tekitama,” vabandas Parbus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
krista saar
9 aastat tagasi

uus väljanägemine on hea, aga häirib, et iga alalehe ja -lõigu allosa risustab viide toimetajale

Lugeja
9 aastat tagasi

mitte midagi ei näe momendil, mis toimub? milleks reklaamida seda, mis ei tööta?