Disainitudengite diivanilauad ja toolid kolivad Rahvusraamatukokku näitusele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Himageaapsalu kolledži käsitöö- ja disainieriala tudengid viivad oma koolitööna valminud lauad, toolid ja riiulid järgmisest nädalast vaatamiseks Tallinna rahvusraamatukokku.

Neljapäeval Rahvusraamatukogu 6. korruse näitusesaalis avataval näitusel "Minu lugu" eksponeeritakse sel õppeaastal kahe kursuse tudengite esimese semestri töid – esmakursuslaste vineerist diivanilaudu ja teise kursuse puidust ja vineerist toole. Samuti tuuakse näitusele juba varem valminud riiulid ja nagid.

Kolledži esmaskursuslaste valmistatud diivanilaudu võis sel kevadel näha Haapsalu kultuurikeskuse fuajees, teise kursuse tudengite valmistatud toole eksponeeriti aga Rannarootsi keskuses.

TLÜ Haapsalu Kolledži käsitöötehnoloogiate ja disaini eriala näol on tegemist Eestis ainulaadse rakendusliku suunitlusega, mis käsitleb nii käsitööd kui ka tootedisaini. Ühendatud muistne ja moodne, traditsioonid ja kaasaegsed tehnoloogiad, alalhoidlikkus ja ettevõtlikkus, keskkonnasäästlik mõttelaad ja jätkusuutlik tootearendus.

Näitus “Minu Lugu” on Rahvusraamatukogus avatud 24. aprillist 16. maini.

Maire Uusen

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments