Avariis Raasiku ülesõidul hukkus kaks inimest

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Harjumaal Raasiku ülesõidul sõitis veoauto rongile külje pealt sisse, õnnetuses hukkus kaks ja vigastada sai kaheksa inimest. Rongiliiklus on häiritud.

Kell 15.19 juhtunud liiklusõnnetuses hukkusid esialgsetel andmetel veoautot MAN juhtinud 59-aastane mees ja reisirongis viibinud 43-aastane naine.

Viimastel andmetel sai õnnetuses viga veel 8 reisijat, kellele kiirabi on andnud esmaabi või viinud haiglasse. Rongis viibis õnnetuse hetkel 100 reisijat. Tegemist oli Tallinn-Tartu reisiga nt 290, mis väljus Tallinnast kell 14:55.

Rongiliiklus on kõvasti häiritud, hetkel on täielikult suletud nii Tartu kui ka Narva suunaline rongiliiklus.
„Õnnetuse täpsemad asjaolud pole veel selged, samuti pole teada, millal rongiliiklus taastub,“ ütles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip.

Andrus Ossipi sõnul on Elron praeguseks hetkeks juba teele saatnud kaks asendusbussi, mis toimetavad õnnetusse sattunud reisijad edasi Tartu ja Valga suunas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gracyn
9 aastat tagasi

Thanks for that! It’s just the answer I neeedd.