Lääne Elu paberleht 8. aprillil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

LE 20140407* Teeremont Tallinna maantee Risti–Palivere lõigul algab mai keskel, Riisipere–Risti lõigul mai lõpus, kui praegu alles pooleli hanked laabuvad. Risti–Palivere üle 10 km pikkune lõik tehakse korda 5 km kaupa.

* Põllumaa müügihind on tõusuteel.

* Läänemaa põllumeeste sõnul on kevad tänavu küll varane, nii et esimeste põllutöödega on juba algust tehtud, külviaega aga tuleb veel oodata.

* Kui õnnestub saada kõik kooskõlastused, tuleb sel suvel pärast kaheaastast vaheaega Kiltsi lennuväljal jälle klubimuusikafestival Airport Jam.

* Laupäeval Kõmsil peetud Läänemaa harrastus– ja külateatrite festivalil oli nii žürii kui ka publiku lemmik Kõmsi rahvamaja teatritrupp Kati Murutari tükiga „Kurge oodates”.

* Laupäeval Kiltsi lennuväljal alanud Kaitseliidu Lääne maleva patrullvõistluse Valge Laev võitis Pärnu maleva Vändra võistkond, teine oli pärnakate Aruvälja. Noortest oli edukaim Martna NK, naistest Rõõmurullid.

* Haapsalu kunstmuruväljakule kogunenud ligi saja inimese ees pandi reede õhtul Läänemaal esimest korda pall mängu Eesti jalgpalli meistrivõistluste II liigas.

* Nädala eest peetud Haapsalu lahtistel meistrivõistlustel võidutses tartlane Ülari Lees. Üllatuslikult saavutas teise koha haapsallane Reimo Nebokat, kolmas koht läks tallinlasele Raul Beekmannile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments