ERR-i töötajad koostasid Kaljuveeri ja Tombergi toetuseks kirja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ERR_tekstiga_1000Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) töötajad koostasid neljapäeval juhatuse esimehe Margus Allikmaa poolt ametist vabastatud sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeri ja ametist lahkuda otsustanud juhatuse liikme Hanno Tombergi toetuseks ERR-i nõukogule suunatud kirja.

“Kiri toetab Kaljuveeri ja Tombergi jätkamist ja räägib nende olulisusest rahvusringhäälingule,” ütles ETV peatoimetaja Heidi Pruuli BNS-ile. Pruuli lükkas ka kindlalt ümber portaali Delfi uudises avaldatud info, nagu nõutaks kirjaga ERR-i nõukogule juhatuse esimehe Margus Allikmaa ametist lahkumist. “Ma ei tea, kust selline informatsioon levima pääses,” ütles Pruuli.

Kiri on Pruuli sõnul veel üle andmata ja selle üksikasjalikku sisu meediale veel avaldada ei saa. Kiri on Pruuli kinnitusel suunatud ERR-i nõukogule, kuid koopia sellest edastatakse ka kultuuriministeeriumile ning see antakse üle reede hommikul.

ERR-i juhatuse esimees Margus Allikmaa teatas, et on otsustanud lõpetada töösuhte sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeriga ja samal päeval teatas ERR-i juhatuse liige Hanno Tomberg rahvusringhäälingu nõukogule, et kavatseb alates 1. juunist ametist lahkuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments