Kullamaa metskonna kinnistu müük ebaõnnestus

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kullamaa vald üritas müüa metsakonna kinnistut, kuid 18. märtsi tähtajaks ei laekunud ühtegi pakkumist.

Vallavalitsuse pearaamatupidaja Aare Lauren, ütles, et kinnistu müügihinnaks oli määratud 60 000 eurot. See kinnistu on ka korra varem müügis olnud, siis 90 000 euroga.

“Me ei plaani hinda langetada,” ütles abivallavanem Heikki Salm. Tema sõnul ei ole nende eesmärk seda iga hinnaga ära müüa.

“Volikogu on sellise hinna määranud, vallavalitsuse asi on sellega see maha müüa,” ütles ta. Müügist loodetud tulu ei ole sisse kirjutatud valla eelarvesse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
noh tuleb
10 aastat tagasi

ja jagab matsu, nii on

Tuleb
10 aastat tagasi

veel viis tonni alla lasta ja siis ostavad kohalikud oligarhid, Kirsipuu või Pärnpuu maja ära,sest sellist vägevat maja pole mõtet tühjana hoida.Muidugi ihuksid majale hammast ka ilmselgesti Priimägi ja Topper,kuid neil pole raha,sest olla teises või kolmandas eestis, annab võimaluse ainult unistada,aga kunagi olid mehed nagu võrdsed laua taga.Vaat mida aeg annab ühtedele ja teistelt võtab…