Haapsalu linnavalitsus tühistas Vikerkaare lasteaia ehitushanke

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Arvo Tarmula
Vikerkaare lasteaed Foto: Arvo Tarmula
Vikerkaare lasteaed Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus tühistas reedel erakorralisel istungil Haapsalu Vikerkaare lasteaia ehitushanke, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul tühistati hange, sest selgus, et Haapsalu linnavalitsuse ning majandusministeeriumi vahel sõlmitud lepingu üks punkt oli jäänud täitmata.

Lepingu alusel oleks tulnud 10 päeva enne 500 000 Šveitsi franki ületava hanke algust välja saata inglisekeelne teatis majandusministeeriumile, kes oleks selle esitanud Šveitsi osapooltele. Hange oleks välja kuulutatud samal ajal nii Šveitsis kui ka Eestis.

Vikmani sõnul ei tähenda praegune erakorraline hanke tühistamine seda, uue hanke tingimused muutuksid. Tegemist on lihtsalt formaalsusega. „Kõik ettevõtted, kes tegid hankel osalemiseks pingutusi, saavad esitada täpselt need samad dokumendid mis praegusel, tühistatud hankel. Ümber midagi tegema ei pea,“ lisas Vikman.

Vikerkaare lasteaia renoveerimine energiasäästlikuks hooneks on osa Eesti–Šveitsi koostööprogrammist, kuhu kuuluvad ka Rakvere algkooli renoveerimine lasteaiaks, Väätsa valla eakatekodu ja Lasva valla lasteaia ehitus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader review
9 aastat tagasi

This is one awesome article.Really looking forward to read more. Awesome.

online business
10 aastat tagasi

Wow, great article.Much thanks again. Fantastic.

oh jah
10 aastat tagasi

Mul ei oleks üldiselt midagi selle vastu,kui korraldaks midagi,mis selle linnavalitsuse laiali lööks! Osaliselt uus koosseis ei ole ennast kuidagi tõestada suutnud, ühed äpardused ja inimlikud eksitused üksteise otsa. Nagu ikka peale pauku keegi puu otsas ja keegi puu all.

lapsevanem
10 aastat tagasi

Nende “lihtsalt formaalsuste” tõttu on selle lasteaia rek. varsti juba 3 aastat edasi lükkunud! Artiklist ei selgu, mitme kuu võrra ehituse algus linnajuhtide kirjaoskamatuse tõttu jälle edasi lükkub. Kui IRL-i juhitud linnavalitsus Karja tänava ehitust ka sama käpardlikult oleks korraldanud sumpaksime ilmselt siiani mudas. Pikka meelt ja kannatlikkust Vikeraare lastele ja kasvatajatele!