Kodukant Läänemaa valis uue juhatuse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kodukant Läänemaa valis tänasel üldkoosolekul uue, üheksaliikmelise juhatuse, vanast juhatusest jätkab kaks liiget.

Kahekümne esitatud kandidaadi hulgast pääsesid Kodukant Läänemaa juhatusse Merle Mäesalu, Rein Kruusmaa, Varje Paaliste, Aare Lauren, Helen Koppa, Mardo Leiumaa, Marika Adman, Nele Sõber ja Ants Maripuu.

Varem oli Kodukant Läänemaa juhatus kuueliikmeline.

Revisjonikomisjoni esimees Rein Kruusmaa tutvustas koosolekul senise juhatuse tegevuse kohta tehtud revisjoni tulemusi.

Revisjonikomisjoni hinnangul on vana juhatuse töö leaderstrateegia elluviimisel olnud hea, kuid protokollidele tuginedes ei saa rahul olla juhatuse tööga organisatsiooni juhtimisel ja järgmise perioodi strateegia ettevalmistamisel.

Samuti on tekkinud vastuolud juhatuse ja Kodukant Läänemaa tegevjuhi Ene Sarapuu vahel, mis päädis juhatuse esmaspäeval tehtud otsusega, lõpetada keset uue tegevjuhi konkurssi tööleping senise tegevjuhiga.

“Organisatsioonis on juhtimismõõn,” tõdes Kruusmaa. “Tegevjuhi vallandamine 3 päeva enne üldkoosolekut pole koosoleku suhtes austusväärne,” lisas ta.

Kuigi tänasel üldkoosolekul oli õhus tunda pingeid, ei laskutud avaliku musta pesu pesemise ega üksteise süüdistamiseni ja koosolek möödus rahumeelselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments