Ridala koolis õpetasid prantsuse keelt ehtsad prantslased

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Camille Dubourg ja Marion Domerc prantsuse keele tundi andmas. Foto: Ene Jundas
Camille Dubourg ja Marion Domerc prantsuse keele tundi andmas. Foto: Ene Jundas

17. veebruarist 7. märtsini viibisid Ridala põhikoolis kaks praktikanti Prantsusmaalt. Camille Dubourg ja Marion Domerc saabusid Eestisse rahvusvahelise Leonardo da Vinci programmi raames.

Külalised tutvusid kooli ja lasteaiaga, jälgisid õpetajate ja õpilaste igapäevaseid toiminguid ning õpetasid 1.-6.klassi õpilastele prantsuse keelt.

Camille Dubourg ja Marion Domerc olid Eestis esmakordselt. Kolme nädala jooksul tutvusid nad Ridala valla vaatamisväärsustega, samuti külastati Haapsalut, Pärnut, Tallinna. Noored prantslased jäid nähtuga väga rahule ja võimalusel tuleksid uuesti tagasi.

Camille Dubourg’ ja Marion Domerc’i kodukool on Lõuna-Prantsusmaal Midi-Pyrénées’ regioonis Tarni departemangus Brensi linnas tegutsev kool Ineopole Formation – MFR Midi-Pyrénées. Antud kool on meiega seotud rahvusvahelise Comeniuse projekti „Kõik õuntest“ kaudu.

Ene Jundas, Ridala põhikooli õpetaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments