Lääne Elu paberleht neljapäeval, 13. märtsil

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

LE 21440313
• Kiirustades ja kokkulepet eirates korraldatud ehitushange võib edasi lükata Haapsalu Vikerkaare lasteaia ehituse alguse. Haapsalu linnavalitsus kuulutas välja riigihanke Vikerkaare lasteaia ehitaja leidmiseks, ootamata ära rahastaja, Eesti–šveitsi koostööprogrammi kooskõlastust. Nüüd on oht, et hange nurjub ja tuleb teha uus.

• Päästeameti teade, et inspektorid hakkavad kodudes suitsuandurite ja küttekollete korrasolekut kontrollima, tekitas Haapsalu poodides suitsuandurite ostubuumi.

• Eesti inimene usaldab Euroopa Liitu ja ühisraha rohkem kui keskmine Vana Maailma elanik, kirjutab Erki Bahovski arvamusküljel. Eestlased usuvad, et elu hakkab minema ilusamaks.

• Hanila valla maaomanikud asutavad Voose maaparandusühistu, et saada osa kuivendustoetusest. Voose maaparandusühistu ideed toetab 23 maaomanikku, kel maid kokku 436 ha.

• Lõuna–Läänemaa valdade selle aasta eelarved näitavad, et valdade investeerimisvõime on vähene või olematu. Midagi suuremat ehitada või parandada ei saa. Elu käib nagu suuremas peres: sel aastal parandame trepi, tuleval aastal lapime katust.

• Põhikooliõpilaste teadmisi mõõtva PISA 2012. aasta testi tulemuste järgi on Läänemaa lapsed kõige tugevamad funktsionaalses lugemises ja kuuluvad selle poolest Eesti paremikku. Kui funktsionaalne lugemisoskus on hea, on see baasiks ka teistele ainetele, sest kõige alus on teksti mõistmine.

• Läänemaa ühisgümnaasiumis käivad 12.–13. märtsil „Keelte paabeli” nime kandvad võõrkeelepäevad, mis juhatavad sisse emakeelepäeva 14. märtsil. Võõrkeeltest on esindatud inglise, vene, saksa ja prantsuse keel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader review
9 aastat tagasi

Enjoyed every bit of your blog.Really looking forward to read more. Great.

online business
9 aastat tagasi

Hey, thanks for the post. Much obliged.