Haapsalu linnavalitsus ja Briti suursaatkond võistlevad curlingus

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Uisutamiseks on tingimused praegu soodsad ning neid kasutatakse usinasti. Väikesel viigil mängiti täna hokit ja uisutati niisama. Foto: Arvo Tarmula
Talvel oli väike viik uisutajate käsutuses, kuid laupäeval võisteldakse seal jääkeeglis. Foto: Arvo Tarmula
Talvel oli väike viik uisutajate käsutuses, kuid laupäeval võisteldakse seal jääkeeglis.
Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus peab laupäeval kell 12 Väiksel viigil Briti suursaadiku võistkonnaga duelli curlingus ehk jääkeeglis.

Haapsalu võistkonnas on Urmas Sukles (linnapea), Liina Põld (aselinnapea) ja Peep Aedviir (linna geodeet) . Briti võistkonna täpne koosseis selgub laupäevaks, kuid ühe liikmena osaleb suursaadik Christopher Bruce Holtby. Varustuse organiseerib Haapsalu linnavalitsus. See laenutatakse Jõulumäe tervisespordikeskusest. “Kivid, mida kasutame, on koopiad, sest jääkeegli originaalkivid ei liigu hästi, kui jääl on õrn veekiht,” selgitas Haapsalu linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

Peale seda, kui Haapsalu ja Suurbritannia viigi jääl peetava lahingu lõpetavad, algab vaba osavõtuga jääkeegliturniir. Oodatud on kõik osavõtjad. Turniiri süsteem selgub, kui kohapealne registreerimine on lõppenud. Võistkonnas 4 liiget.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
just
10 aastat tagasi

Põllust on saanud nüüd Suklese suur sõber või? Järgmistel valimistel on siis teada,kelle poole Sukles pöördub,et ta tema tiimi tuleks.