Konservatiivid taunivad Reformierakonna tegevust Nõval

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Endel Susi. Foto: Arvo Tarmula
Endel Susi. Foto: Arvo Tarmula

Pühapäeval Haapsalus Taksi pubis konverentsi pidanud Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Läänemaa ringkond otsustas taunida Nõva volikogu esimehe, reformierakondlase Peeter Kallase tegevust vallavanema määramisel.

„Teeme märgukirja Reformierakonna juhatusele, kus taunime Reformierakonna liikme, Nõva vallavolikogu esimehe Peeter Kallase tegevust vallavanema määramisel,” sõnas EKRE Läänemaa ringkonna juht Endel–Haljand Susi.

Susi sõnul ollakse EKREs Läänemaa eluga kursis. Kui 141 Nõva elanikku ei pooldanud Deiw Rahumägi valimist vallavanemaks, siis ei ole arvestatud rahva tahtega.

„Kohalik mees Tõnu Raag lükati kõrvale ja toodi võõras, kellel ei ole rahva poolehoidu,” ütles Susi.

Pühapäeval konverentsil valis ringkond ka uue juhatuse, milles on endise üheksa liikme asemel 11 liiget.

Lääne ringkonna esimehena jätkab Endel–Haljand Susi, aseesimehed on Põhja piirkonnas Jüri Kalamees ja Lõuna piirkonnas Endel Kadakas.

Juhatusse kuuluvad Hardi Rehkalt, Tarmo Heinleht, Linda Roopere, Ene Sarapuu, Aivar Rohilaid, Ülle Pärnpuu, Indrek Jõgisoo ja Rein Merila.

EKRE Lääne ringkonnas on 158 liiget. Aasta jooksul lisandus 23 liiget, erakonnast arvati välja 17 liiget, viis liiget lahkus ise.

„Ühe liikmega jäime plussi,” sõnas Endel–Haljand Susi.

EKRE kongressile Tallinnas 13. aprillil sõidab Lääne ringkonnast 20 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ega inimene
10 aastat tagasi

….pole 10-eurone,et peab igaühele meeldima. Tegu on vana spordimehega,kes on palju teinud spordi arenguks. Päris kummaline oli lugeda seda põhjenduseta negatiivset kommi….

Karin
10 aastat tagasi

Ohh jumal jumal, jälle see mõttetu mees lehte saanud.