Lääne Elu paberleht 20. veebruaril

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

image
• Haapsalu suurel õmblusettevõttel PVMP–Ex ei olnud läinud aasta just kõige parem: prokuratuur kahtlustab maksupettust, aasta lõppes kahjumiga, müügitulu vähenes. PVMP–Exi tegevjuht ja väikeomanik Alari Engman selgitas, et kahjum on tingitud varasemate perioodide nõuete ja varude ümberhindamisest, mitte aga tootmistegevusest.

• Nõva elaniku Ilmgard Vagula kirjast Lääne Elule selgub, et uus, jõuga ametisse pandud vallavanem Deiw Rahumägi ei ole valda kodurahu toonud.

• Läänemaa õpetajate 2013. aasta keskmine palk on üks madalamaid Eestis. Mullu sai täiskoormusega õpetaja Läänemaal keskmiselt 870 eurot. Läänlastest vähem palka said vaid Valga–, Hiiu– ja Raplamaa õpetajad, kus keskmine palk oli vastavalt 860 eurot, 856 eurot ja 830 eurot. Eesti kõrgemat palka saavaist Harjumaa õpetajaist saavad läänlased 112 eurot vähem.

• Muinsuskaitseraha tuli tänavu Läänemaale 33 600 eruot, sellest sai suurima summa Matsalu mõis.

• Aivo Paljasmaa olümpiakommentaar ja vahekokkuvõte ennustusvõistlusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments