Tuukrid leidsid Pärnu lahel kaduma jäänud jalgratturi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna jätkasid tuukrid ja Pärnu kordoni otsingumeeskond Pärnu lahel 19. jaanuaril kaduma jäänud 67-aastase mehe otsinguid. Jää alt leiti nii mehe surnukeha kui ka jalgratas, teatas politsei- ja piirivalveameti Lääne inspektsiooni pressiesindaja Kaja Grak.

Otsinguid sonariga alustati kell 10.30. Pärast tunniajalist otsimist, kell 11.35 teatas kordoni toimkond Kuressaare merevalvekeskusele, et tuukrid leidsid Tahkuranna vallas Uulu rannast umbes 3,5 kilomeetri kauguselt ja toimetasid jääle nii mehe surnukeha kui ka samast leitud jalgratta.

Tuvastati, et tegemist on 19. jaanuaril kaduma jäänud 67-aastase mehega, kelle kadumisega seoses kontrollis politsei erinevaid versioone, sealhulgas ka võimalikku läbi merejää vajumist.

Pärnu kordoni juht Janek Pinta tunneb kaasa leitud mehe lähedastele, kuid samas on ta rahul sellega, et surnukeha leiti. „Tõenäoliselt oleks lähedastel teadmatuses elada olnud märksa raskem. Selleks, et ühe võimaliku versiooni kontrollimisega lõpuni minna, tehti nädala jooksul tihedat koostööd tuukritega ja valmistati üheskoos ette tänane otsinguoperatsioon.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
girls leather sandals
10 aastat tagasi

Thanks-a-mundo for the post. Will read on…

comeaumentarelamassamuscolare.weebly.com/
10 aastat tagasi

Thanks for the blog article.Thanks Again. Keep writing.

fx range traders
10 aastat tagasi

This is one awesome article post.Really looking forward to read more. Awesome.

Orange County insurance agency
10 aastat tagasi

Great, thanks for sharing this article post.Really looking forward to read more. Great.

FB Echo review
10 aastat tagasi

Im obliged for the blog post. Really Cool.

5 dollars
10 aastat tagasi

Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Much thanks again. Great.