Uus nädal toob kuni 25-kraadise pakase

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eilsest päikeseloojangust oskavad teadjad tänase ilma kohta nii mõndagi välja lugeda. Foto: Arvo Tarmula
Eilsest päikeseloojangust oskavad teadjad tänase ilma kohta nii mõndagi välja lugeda. Foto: Arvo Tarmula

Kui nädala lõpp toob prognooside järgi kuni 23 miinuskraadi, siis järgmisel nädalal läheb ilm veelgi külmemaks ning õhutemperatuur võib öösiti langeda 25 miinuskraadini, ennustab ilmateenistus.

Nädalavahetusel on ilm peamiselt sajuta ja pilvekiht hõreneb. Tuul puhub laupäeval idakaarest, pühapäevaks aga vaibub ja on muutliku suunaga. Öösel on külma 13–18 kraadi, selge taeva all langeb paar-kolm kraadi alla 20, päeval on külma 8–14 kraadi.

Esmaspäeval püsib kõrgrõhuala ülekaal. Idakaare tuul päeval veidi tugevneb. Öösel on külma 12–18 kraadi, kohati langeb paar kraadi alla 20, päeval 7–13 kraadi.

Teisipäeval on ilm sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Öösel on külma 14–19 kraadi, kohati langeb õhutemperatuur kuni 25 miinuskraadini, päeval on külma 9–14 kraadi, kohati jääb õhutemperatuur alla –15 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments