Ajateenistusse asus 5 Läänemaa noormeest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaalt asus sel nädalal ajateenistusse 5 noormeest, ükski neiu maakonnast vabatahtlikult kaitseväkke minna ei soovinud.

Kolm Läänemaa noormeest asuvad aega teenima mereväebaasis, üks 1. jalaväebrigaadis ja üks pioneeripataljonis, teatas Anne Osvet kaitseressursside ametist.

Üle Eesti asus ajateenistusse üle 300 kutsealuse. Kaitseressursside ameti kutsel teenib enamik kutsealuseid vahipataljonis ja mereväebaasis. Osa noormehi läheb aega teenima ka Kirde kaitseringkonna väeosadesse ja tagalapataljoni.

Seekordse kutsumisega asub teenistusse ka kuus neidu, kelle teenimiskohaks on pioneeripataljon, suurtükiväepataljon ja õhutõrjepataljon.

Kaitseministri määruse kohaselt on järgmine ja tänavuse aasta suurim ajateenistusse kutsumine 27. nädalal, mil oodatakse aega teenima ligi 1700 kutsealust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments