Uues tõsieluseriaalis osaleb Haapsalu naine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Seotud

Homme Kanal 2s algavas tele-eksperimendis “Seotud” teeb kaasa ka Haapsalu naine Karin (fotol paremal).

Tele-eksperimendis osaleb viis naist, kellele anti kaamerad ja paluti poole aasta jooksul filmida oma elu. Kaamerast sai neile justkui salapäevik, kuhu pihtida oma muresid, rõõme, unistusi ja hirme, edastas Kanal 2 pressiesindaja Heili Klandorf.

Osalejad filmisid enda ja oma perekonna elu ja avavad vaatajale nüüd oma kõige isiklikumad tahud.

Viis naist ei tunne üksteist ja on erineva taustaga. Anna (37) lapsepõlv oli traagiliselt keeruline ja seetõttu oskab ta oma tänast pereõnne eriti kõrgelt väärtustada. Berit (29) on üksikema, kes on oma lapsele parema elu võimaldamise nimel Soomes tööd leidnud. See aga tähendab lõputuid kompromisse ja emotsionaalseid lahkumisi oma pisitütrest. Üliaktiivne Monika (33) otsib oma tõelist eneseteostust ja vene päritolu Radda (31) südames on pärast kooselu lõppemist piinav tühjus. Tantsu- ja motofännist haapsallanna Karin (45) on aga justkui stabiilsuse kehastus – talle meeldib ta töö ja ta armastab jäägitult oma peret, on kirjas saate tutvustuses.

Tõsielusaade “Seotud” on Kanal 2s eetris kolmapäeviti kell 21.30.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments