Haapsalu vapimärgi saajaks esitati neli kandidaati

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

vapimark

Haapsalu linnavalitsus sai linnakodanikelt ettepanekud nelja inimese kohta, kellele anda Haapsalu vapimärk. Aukodaniku kandidaate ei esitatud.

“Linnavalitsus esitab veel ühe inimese vapimärgi kavaleri kandidaadiks, nii et kokku on kandidaate viis,” ütles linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Vapimärgi kavalerid selguvad linnavolikogu tänavusel esimesel istungil 31. jaanuaril. Vapimärgi võib saada kuni kaks inimest.

Määruse järgi ei pea aukodaniku tiitlit välja andma, ütles Parbus.

Mullu sai Haapsalu aukodaniku märgi Andres Lipstok ja vapimärgi Aita Mölder ning Arnold Juhans.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Koidula Sildre
8 aastat tagasi

Ojamäe on midagi segi ajanud. Ma ei osalenud säde inimeste austamisel, kuna olin õe juubelil. Neid sõnu pole ma ka kunagi õelnud, mind on korduvalt nii linna kui ka maavalitsuse poolt tunnustatud, Haapsalu linna vapimärgi omanik olen ma 2006 aastast, kommenteerijal oleks seda kerge olnu kontrollida. Ma olin hämmingus, et minu suhu on pandud sõnad, mida na pole öelnudv, veel vähem mõelnud. Mul on väga piinlik.

Urve Ojamäe
9 aastat tagasi

Kui oli kultuurikeskuses SÄDEINIMESTE autasustamine, ütles Koidula Sildre, et Haapsalu linn ei ole teda kunagi tunnustanud. Ehk olete unustanud,?, Ta on väga palju aastaid teinud tööd Haapsalu linna ja maakonna pensionäride heaks.See on meeldetuletuseks! mitte käsk./ Ärge palun saage minust valesti aru , ma ei ole Haapsalu linna elanik.. /Teid tänades.