Haapsalu nooruk vangistas eakaaslase ja mürgitas teda

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu kohtumajas mõisteti detsembris süüdi alaealine nooruk, kes sulges teise alaealise tuppa, sidus ta koormarihmadega tooli külge, kägistas ja lõi teda ning pihustas tuppa putukamürki.

Alaealine V.K. kutsus eelmise aasta 14. juuni õhtul kella 22 ajal Haapsalus asuvasse majja alla 18-aastase nooruki. Kohtuotsuses seisab, kohtumise eesmärk oli “sõprade valimise teema”. Sõprusest kokkusaamisel asja ei saanud, sest V.K.-l tekkis külalisega konflikt ning ta lukustas külalise esimesel korrusel asuvasse tuppa, kirjutab Läänlane.

Umbes kümne minuti pärast tuli V.K. tagasi, sidus vangistatu koormarihmadega kätest ja jalgadest tooli külge, lukustas ukse ja lahkus.

Kohtuotsusest ei nähtu täpselt, mis ajahetkel V.K. vägivaldseks muutus, kuid otsuses on kirjas, et kella 22 ja 22.30 vahel, olles enne kannatanu tuppa kinni pannud, haaras ta tema kõrist kahe käega kinni ja pigistas, tõukas nooruki seili põrandale ja lõi korra lahtise käega näkku. Seepeale lahkus V.K. toast ja tagasi tulles pihustas tuppa putukamürki Cobra, mis sattus kannatanu silma ja hingamisteedesse.

Pikemalt saab lugeda Läänlasest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
data cabinet racks
10 aastat tagasi

Very informative blog.Much thanks again. Want more.

best medical insurance
10 aastat tagasi

I really liked your article.Really looking forward to read more. Keep writing.

online business
10 aastat tagasi

I really enjoy the article.Really thank you! Want more.

Vovka
10 aastat tagasi

Kõik on öeldud

Säga
10 aastat tagasi

Pärast kohtuotsust võiks ka päti nime öelda või on tegu Lääne Eluga heades suhetes oleva isikuga.

jah
10 aastat tagasi

ärme jumala pärast nime ütleme, sest tal on ehk veel midagi varuks ja poleks enam üllatus … appi!

ooooooooo
10 aastat tagasi

ei tea kes see oli