Täna antakse üle koguduse teenetemärk

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ülla Paras. Foto: Arvo Tarmula
Ülla Paras. Foto: Arvo Tarmula
Ülla Paras. Foto: Arvo Tarmula

Tänasel johannesepäeva kontsertaktusel Haapsalu toomkirikus antakse üle koguduse teenetemärk, esineb Tallinna tehnikaülikooli vilistlaste naiskoor.

EELK Haapsalu Püha Johannese koguduse teenetemärk antakse koguduse nõukogu 1. detsembri otsusega Haapsalu piiskopilinnuse juhatajale Ülla Parasele.

Koguduse nõukogu hinnangul on Ülla Paras on teinud andunult tööd piiskopilinnuse muuseumi laiendamiseks ja piiskopilinnuse ennistustööde jätkumiseks.

EELK Haapsalu Püha Johannese koguduse teenetemärk antakse Eesti või välisriigi kodanikule Haapsalu kogudusele ja Haapsalule osutatud eriliste teenete eest. Koguduse nõukogu asutas teenetemärgi 2002. aastal.
Teenetemärgi on pälvinud koguduse liige Heino Noor, Haapsalu Vanamuusika Festivali asutaja Toomas Siitan, Haninge sõpruskoguduse õpetaja praost Martin Marcolla, koguduse juhatuse esimees aastatel 1976–1991 Ülo Niin, ajakirjanik Anneli Ammas, koguduse diakooniatöötaja Evi Süsi, Loviisa sõpruskoguduse õpetaja praost Veli-Matti Hynninen, pikaaegne kirikumees Arnold Korjus, Korsnäsi sõpruskoguduse õpetaja Guy Kronqvist, koguduse ja praostkonna muusikajuht organist Lia Salumäe ja koguduse juhatuse liige Sulev Saareväli.

Kell 18 algaval kontsertaktusel esineb Tallinna tehnikaülikooli vilistlaste naiskoor.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments