Täna langeb Haapsalu gümnaasiumi lipp

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu gümnaasium

Täna peavad Haapsalu gümnaasiumi vilistlased ja õpetajad viimast korda traditsioonilist, iga viie aasta tagant toimuvat kooli sünnipäevapidu, peol langetatakse kooli lipp.

Et kooli ennast tegelikult enam ei ole, korraldab Haapsalu gümnaasiumi 95. sünnipäeva pidu õigusjärglane Haapsalu põhikool.

Gümnaasiumi viimase ja põhikooli praeguse direktori Anne Mahoni sõnul on Kuuse 1 koolimaja ees lipuväljakul siiani mastis Haapsalu gümnaasiumi lipp. Lipp langetatakse viimast korda täna peol.

Pidu algab lahtiste uste päevaga Läänemaa ühisgümnaasiumis, renoveeritud Wiedemanni 15 hoones. „Osa vilistlastest on veel seal lõpetanud või seal õppinud,” märkis Mahoni.

Järgneb aktus Haapsalu kultuurimajas. „Seekord kurvema alatooniga,” nentis direktor. Mängitakse ette Haapsalu gümnaasiumi viimane koolimuusikal „Juhe koos!”.

Seejärel suundub koolipere aadressile Kuuse 1 sünnipäevapidu pidama. Jagunetakse lendude kaupa klassiruumidesse, õhtu jooksul langetatakse üheskoos lipp, iga külaline peaks mälestuseks saama Haapsalu gümnaasiumi almanahhi, loetles Mahoni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your blog.Thanks Again. Awesome.

girls sandals
10 aastat tagasi

Thank you for your blog article.Really thank you! Awesome.

computer enclosure
10 aastat tagasi

Thanks-a-mundo for the blog.Thanks Again. Fantastic.

medicare advantage plans
10 aastat tagasi

Hey, thanks for the blog. Want more.

5 dollars
10 aastat tagasi

Say, you got a nice post. Really Great.