Pühapäeval annab Haapsalus kontserdi Arsise kellade ansambel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arsis
Foto: Arsis

Arsise kellade ansambel, kes alustades oli ainuke omataoline Baltikumis ja Skandinaavias, tähistab tänavu oma 20. aastapäeva.

Juubelihooaja kulminatsioon on kontserdid üle Eesti 21.–26. detsembrini. Haapsalus antakse kontsert 22. detsembril kl 14 toomkirikus.

Sünnipäeva meeleolust kantuna kõlavad jõulukontsertidel Arsise parimad palad läbi 20 tegevusaasta. Koos Arsisega on laval kaks säravat solisti, kes on osalenud varemgi ansambli kontserdiprogrammides.

Rahvusooperi Estonia solist Rauno Elp on armastatud laulja, aga mitte ainult kodupublikule, vaid tema kaunist baritoni hinnatakse mujalgi Euroopas. Arsisega koos on ta esinenud Peterburi filharmoonia suures saalis ja mitmes paigas Eestis. Kanadalasest kitarrivirtuoosi Rémi Boucher’ga on Arsis käinud kontserdituuridel Ameerika Ühendriikides, Kanadas, Saksamaal ja Hollandis. Rémi Boucher oma võrratu mängutehnika ja emotsionaalse mängustiiliga on oodatud esineja muusikafestivalidel ja kontserdisaalides üle maailma.

Arsise parimad palad läbi aegade on talletatud ka uuele CD–kogumikule „The Best Of Arsis Bells”, mida jõulukontsertidel samuti esitletakse. Kontserti juhib Arsise dirigent ja kunstiline juht Aivar Mäe.

Tiina Kodumäe,
Arsise mänedžer

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments