6

Päevaleht: Läänemaal on 11 lammutamist vajavat kortermaja

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Graafika: Eesti Päevaleht
Graafika: Eesti Päevaleht
Graafika: Eesti Päevaleht

Majandusministeeriumi tellimusel tehtud uuringu järgi on Läänemaal 11 lammutamist vajavat korterelamut ja 5 renoveerimist vajavat korterelamut. 2015–2030 lisandub neile veel 25 probleemset kortermaja, kirjutab tänane Eesti Päevaleht.

Uuringu järgi on Eestis ligi viissada tühja või pooltühja kortermaja. Neist umbkaudu pooled oleks mõistlik lammutada ja teine pool rekonstrueerida, et teiste pooltühjade majade elanikud saaksid sinna kokku kolida, teevad uuringu läbiviijad ettepaneku.

Pooltühjadest kortermajadest inimeste ühte majja kokku kolimine oleks uuringu läbiviijate sõnul vajalik, sest kortermajad on suured terviklikud süsteemid, ei ole võimalik näiteks kütta ainult mõnda üksikut korterit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jordan shoes
jordan shoes

I discovered your blog web-site on google and check a couple of of your early posts. Continue to maintain up the quite great operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to reading even more from you later on!
jordan shoes http://rolexwatchesgin.blogger.hu/2013/10/11/ten-causes-to-buy-replica-watch-part-1

cheap air jordans
cheap air jordans

particularly nice post, i absolutely adore this web site, maintain on it
cheap air jordans http://watchesccoi.jigsy.com/entries/general/air-jordan-11-retro-concords-hot-2011

jordan 13
jordan 13

I’d have to check with you here. Which is not some thing I normally do! I take pleasure in reading a post that will make folks think. Also, thanks for permitting me to comment!
jordan 13 http://watchesccoi.do.pe/2013/10/14/barbados-buying/

jordan shoes
jordan shoes

An fascinating discussion is worth comment. I think that you should certainly write additional on this topic, it could possibly not be a taboo subject but usually persons aren’t sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers
jordan shoes http://jordanscoo.jigsy.com/entries/general/adventurous-nike-free-of-charge-3-0-v3-afterwards-

christian louboutin net worth
christian louboutin net worth

christian louboutin crotch high boots Päevaleht: Läänemaal on 11 lammutamist vajavat kortermaja | Lääne Elu
christian louboutin net worth http://aflowergirl.com/images/indexN.asp?id=6025

Tont.
Tont.

See,mida kirjutab Eesti Päeva või ööleht,on mulle suva. Kui ma oleks suure ehitusfirma omanik,siis oleks uuringus kirjas,et terve Mustamäe tuleks maha lõhkuda. Aga iga maja on eri olukorras ning lambist lammutada on hullumeelsus. Ning sel juhul hullude partei järgmistel valimistel ka hävib….

wpDiscuz