Päevaleht: Läänemaal on 11 lammutamist vajavat kortermaja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Graafika: Eesti Päevaleht
Graafika: Eesti Päevaleht
Graafika: Eesti Päevaleht

Majandusministeeriumi tellimusel tehtud uuringu järgi on Läänemaal 11 lammutamist vajavat korterelamut ja 5 renoveerimist vajavat korterelamut. 2015–2030 lisandub neile veel 25 probleemset kortermaja, kirjutab tänane Eesti Päevaleht.

Uuringu järgi on Eestis ligi viissada tühja või pooltühja kortermaja. Neist umbkaudu pooled oleks mõistlik lammutada ja teine pool rekonstrueerida, et teiste pooltühjade majade elanikud saaksid sinna kokku kolida, teevad uuringu läbiviijad ettepaneku.

Pooltühjadest kortermajadest inimeste ühte majja kokku kolimine oleks uuringu läbiviijate sõnul vajalik, sest kortermajad on suured terviklikud süsteemid, ei ole võimalik näiteks kütta ainult mõnda üksikut korterit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jordan shoes
10 aastat tagasi

I discovered your blog web-site on google and check a couple of of your early posts. Continue to maintain up the quite great operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to reading even more from you later on!
jordan shoes http://rolexwatchesgin.blogger.hu/2013/10/11/ten-causes-to-buy-replica-watch-part-1

cheap air jordans
10 aastat tagasi

particularly nice post, i absolutely adore this web site, maintain on it
cheap air jordans http://watchesccoi.jigsy.com/entries/general/air-jordan-11-retro-concords-hot-2011

jordan 13
10 aastat tagasi

I’d have to check with you here. Which is not some thing I normally do! I take pleasure in reading a post that will make folks think. Also, thanks for permitting me to comment!
jordan 13 http://watchesccoi.do.pe/2013/10/14/barbados-buying/

jordan shoes
10 aastat tagasi

An fascinating discussion is worth comment. I think that you should certainly write additional on this topic, it could possibly not be a taboo subject but usually persons aren’t sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers
jordan shoes http://jordanscoo.jigsy.com/entries/general/adventurous-nike-free-of-charge-3-0-v3-afterwards-

Tont.
10 aastat tagasi

See,mida kirjutab Eesti Päeva või ööleht,on mulle suva. Kui ma oleks suure ehitusfirma omanik,siis oleks uuringus kirjas,et terve Mustamäe tuleks maha lõhkuda. Aga iga maja on eri olukorras ning lambist lammutada on hullumeelsus. Ning sel juhul hullude partei järgmistel valimistel ka hävib….