Veiko Pärnaste arendab Haapsalus Tai poksi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Veiko Pärnaste

Veiko Pärnaste (pildil) hoolealused võitsid enam kui kümmekonna aasta eest Eesti ju-jutsu meistrivõistlustel kokku 11 meistritiitlit. Nüüd, pärast 11 aastat kestnud pausi kutsus Pärnaste tänavu kokku Tai poksi huvilised. Praegu on treeningrühmas üle 20 harrastaja.

Hiljuti tegi üks Pärnaste hoolealune, 16aastane Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Markus Rääli võistlusdebüüdi. Tallinnas toimunud harrastajate ja algajate turniiril tuli Räälil tunnistada pealinlase Martin Kivisilla paremust kohtunike häältega 2:1.

Tai poksi matš kestab 3×2 minutit.

“Algus on tehtud,” lausus Pärnaste võistluste järel. “Markus Rääli ise ütles, et sai positiivse emotsiooni ja ootab kärsitult järgmist võistlust.”

Pärnaste lisas, et üks kord kuus hakkavad nad Tallinnas sparringutreeningutel käima. “Ega omas rasvas ei arene, tuleb otsida tugevaid treeningpartnereid ka mujalt,” ütles ta.

Aivo Paljasmaa

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nojahh
10 aastat tagasi

Sõnad ilusad, aga tihti ei klapi need tegudega. Pärnus toimunu on veel värskelt meeles….

?
10 aastat tagasi
Reply to  Nojahh

ei tea Pärnu treeneri oskustest ega trennidest midagi ning ei huvita ka. Ei ole ka inimene,kes kõiki ühe joone alla tõmbaks! Kuna Pärnus oli kaklus,siis sulgeme trennisaalid? Kasvatus saab ennekõike alguse kodudest ja alles sealt edasi!

Säga
10 aastat tagasi

Tai poks on jalaga näkku. Varsti saame näha kaubamaja pubi ees neid jalaga näkku löömisi. Alles kolm nädalat tagasi kirjutati siin, et pubi ees toimus kellegi löömine. Igatahes vereloik oli nii suur nagu oleks siga tapetud.

uuri asja!
10 aastat tagasi
Reply to  Säga

trennis käijatel on rangelt kaklused väljapool saali keelatud. Treenerina on Pärnaste asendamatu, parim, kes Läänemaal võitluskunstidega tegelemas on! Tema treeningsaalis on paigas kõik, nii distsipliin kui oskused!