Kultuurikeskuse jõululaadal sai kingilisa

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto Helen Viispert
Foto Helen Viispert

Kultuurikeskuse jõululaadal võis leida põnevaid kingitusi jõuluvana kingikoti täitmiseks.

Kõige rohkem oli jõululaadale oma kaupa pakkuma tulnud käsitöölisi. Osta võis nii naiste näputööd alates haapsalu sallidest ja kootud kinnastest-sokkidest kuni ehete ja klaasesemeteni. Puudu polnud ka puust ehetest ja muust põnevast kraamist ning kutsehariduskeskuse puidumajas valminud mööblist.

Haapsalu kutsehariduskekus pakkus kaasa osta proua Malle piparkoogitainast, millest valmistatud piparkooke ka kohapeal mekkimiseks pakuti. Kohalikud meemüüjad pakkusid oma toodangut. Laadal sai osta ka loodussõbralikke kosmeetikatooteid ja tervisekaupa.

Raamatumüüjatest oli kõige suurem minek Aidi ja Ott Valliku loomingul – nende leti taha tekkis autogrammiga raamatuostjate järjekord kohe laada alguses.

Haapsalu Lions-klubi Valge Daam leti juures sai aga maitsta pannkooke ja toetada annetusega 6aastasele Erikule köhamasina ostmist.

Kõige rahvarohkem oli jõululaadal keskpäeva paiku, laat kultuurikeskuses kestab täna kella 16ni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments