Linnapeakandidaatide debatti näeb otseülekandena internetis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kolmapäeval toimuvat linnapeakandidaatide debatti saab jälgida internetis.

Kolmapäeval, 16. oktoobril kell 18 algab Veskiviigi sadamas restoranis Jahta Haapsalu linnapeakandidaatide debatt “Meri – võimalus ja kohustus!”.

Väitlevad linnapeakandidaadid Urmas Sukles, Peeter Vikman ja Merle Mäesalu. Modereerib Andres Huul Läänemaa arenduskeskusest.

Debatti saab jälgida siit.

Kõik huvilised on oodatud ka kohapeale kuulama ja küsima. Oma osalusest saab teatada Facebookis.

Debati videosalvestust saab vaadata SIIN.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
to tollele valijale
10 aastat tagasi

Merle, proovi ilma viitamata, siis usume et see kellegi teise kommentaar

küsimus
10 aastat tagasi

Linnavalitsus lubas juulikuus vist LE-s, et kõnnitee augud Laipmani ausamba taga likvideeritakse. Nüüd mitu kuud möödas, üks auhk aeti kinni, aga teine auk ja augud Laine poole minnes ikka samas seisuses. Eile õhtul oleks äärepealt jalaluu murdnud. Kaua selline lubaduste andmine linnavalitsuse poolt kestab, härrased linnajuhid?

tollele valijale
10 aastat tagasi

Vaatasin ka seda debatti ja imestasin Vikmani ja Suklese üle. Mõlemad räägivad sama juttu, mida räägiti eelmisel debatil neli aastat tagasi (vt LE 03.09.2009) Arusaamatuks jääb see, miks neli aastat lihtsalt magati maha. Õnnestumiseks peeti seda, et mereväravate silt uuendati. Õigem oleks mõlemad vennad pidanud vabandama kokkutulnute ees, et nad nii kehva tööd teinud on.Oma õnnestumiseks pidasid nad ka seda, et Bürgermeistri holmi osa maid said nad linna omandisse ja kõik. Kas seda ikka vähe ei ole? Ja ei mingit konkreetsust peale aurulaeva tuleviku suhtes samuti ei kuulnud. Mis puutub pr Mäesalusse, siis ta esines nende kahe mehemüraka vastu väärikalt.… Loe rohkem »

sisutud irlikad
10 aastat tagasi

mine siis hääletama ja hääleta siis enda ette lükatud tädi poolt. peale emotsionaalse jutuvada sinult midagi tarka ei kuulnud, et kui halvad on need ja kui hää see irli tädi. kohalolijad võivad tunnistada, et tädike irlist ei adunud üldse teemat. ükskõik kui kõvasti nüüd kisada – ei see tädi suuda vankrit suunata.

valija
10 aastat tagasi

vaatasin neti teel ja aus vastus on, et Vikmanil oli midagi asjalikku öelda, Suklesel oli midagi asjalikku öelda…ja paaril saalisolijal. järeldused nüüdseks tehtud:)

abc
10 aastat tagasi

ei see mäesalu taba ühti nooti. kahju kohe et selline tanki lasi panna ennast. ilmselt endal ka veidi imelik aga tagasiteed ju enam pole. hea et vähemalt varsti valimised läbi on ja ta rahus oma maakonna “arendamist” edasi saab teha.

to abs
10 aastat tagasi

Ära häma. Olin kohal ja veendusin, et Mäesalu oli ainus, kes tabas n.ö. nooti. Mehed olid küll mannetud nende teadmiste pealt mida nad omasid, aga samas oskasid head nägu teha küll. Mehed kahekesi püüdsid teineteist saamatult täiendada, aga ei kukkunud see hästi välja. Merendusteema meeste poolt piirdus märksõnaga -aurulaev ja kõik.

abc
10 aastat tagasi

vaatasin. vaene mäesalu ei saa huumorist üldse aru. jube tõsine elu ju nii