LENKSukad kutsuvad Läänemaast hoolivaid inimesi koolituspäevale

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mittetulundusühing LENKS (Läänemaa Ettevõtlike Noorte Koostöö Selts) ootab kõiki Läänemaa tulevikust huvitatud 20–35aastasi inimesi 19. oktoobril Tuksi spordikeskusse koolituspäevale „Hüppa peale“.

Oodatud on kõik, keda huvitab, et Läänemaal oleks tulevikku: et siin oleks rohkem ettevõtlikke noori inimesi, et noortel täiskasvanutel oleks siin töökohti ja meelelahutust, et neil oleks siin midagi teha ja hea olla, et siia jäädaks ja tuldaks juurde ning et noortel lapsevanematel oleks Läänemaal toimiv tugivõrgustik, teatavad korraldajad.

Koolituspäev on osalejaile tasuta, 10 euro eest saab lunastada öömaja Tuksi spordikeskuses. Facebookis ürituse reklaamklipi jagajate ja LENKSu Facebooki lehe “laikijate” vahel loositakse välja ka tasuta ööbimised.

Tasuta koolituspäeva täpset päevakava näeb siit.

Koolituspäeval osalejad peaksid end registreerima 16. oktoobriks meiliaadressil lenksukas@gmail.com.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz